Ons restaurant: De grote lepel!

afbeelding van ludivine

De opening van ons restaurant was een groot succes. Zo veel reservaties, helemaal volzet en de klanten keerden gelukkig naar huis.

 

Want wat hebben wij hard gewerkt zeg... 6 weken lang leerden wij over:

- Voedsel bereiden: smoothies, fruitsla, soep, wortelpuree, ... 

- Het prentenboek: een ober van niks

- Wat een chef kok en een ober allemaal doet en moet kunnen

- Hoe zo een restaurant bezoek nu in elkaar zit (wat doet de ober, de chef kok en de klant)

- De tafel dekken

- Een menu bedenken en schrijven

- Een affiche maken

- Over groenten en fruit in de supermarkt en op de markt

 

En dan was het opeens 17 februari, de grote dag... 

Er werd samengewerkt om dat doel te bereiken, ons eigen restaurant in de klas... 

en dat is iets om fier op te zijn!

Bedankt aan iedereen die aanwezig was, de verbondenheid was hartverwarmend... wat een feest :-)