Oudste kleuters Cindy

07 december 2022

De warmste week

Het is er, het vlammetje van de Warmste Weken.

In de Kriek brandt er eigenlijk altijd een vlammetje, maar nu geeft het extra veel warmte !Lees meer

24 november 2022

atelJEJ!

De klas van juf Cindy en juf Ludivine gingen vorige week woensdag samenwerken, en we vonden het zo leuk dat we besloten om dat vanaf nu elke woensdag te doen! ;-)

We splitsen ons op in 3 groepen en schuiven zo door naar de volgende activiteit.

Zo hebben wij al het volgende gedaan:

Geluiden zoeken met lucht bellen blazen en bellenblazers maken yoga schrijfdans parachutespelen viegtuigjes vouwen die kunnen vliegen met een rekker.

Boeiend is het juiste woord voor ons atelier, volgende week meer van dat!

Lees meer

02 november 2022

Voorleesweek

Heerlijk om zo naar al die verhalen te kunnen luisteren. We deden het dan ook op elk moment dat het kon!

We maakten kennis met heel veel gekke figuren. Zo was er een trol die alleen maar kon brommen. Er kwamen monsters voorbij. Er was zelfs een hele hele hele hele hele grote dinosaurus. En een hele gekke meneer die alles maakte uit papier.

Lees meer

02 november 2022

Het postproject

Hoe het allemaal begon...

Wij kregen als opdracht: zorgen voor de opening van onze nieuwe speelplaats. Dit was voor ons een hele uitdaging en we keken er enorm naar uit om er te kunnen spelen, dus we zeiden volmondig ja!

Maar hoe begin je aan zoiets? We sloegen de handen in elkaar en maakten er werk van. Zo ging de klas van juf Ludivine voor de organisatie van het feest, maar wat konden wij doen?

Yeps wij zorgden ervoor dat iedereen wist wanneer ze naar de grote opening moesten komen. Er moesten uitnodigingen gemaakt worden! Maar hoe...Lees meer

22 oktober 2022

Feestelijke opening van speelplaats en refter

Vrijdag was het feest!

Vlaggen werden opgehangen, alle wensen aan elkaar geknoopt. Het lint voor de officiële opening werd doorgeknipt. Met de nodige muziek, zon, krijtjes en kriekentoastjes, werd de speelplaats ontdekt. Want voor de eerste keer mochten we op onze eigen speelplaats spelen. Dat was mooi!

Lees meer

01 september 2022

openklasdag 31/08 op de Grote bosstraat nr 70

Fijn weerzien op de open klasdag 31 augustus in de Grote Bosstraat nr 70.Lees meer

23 juni 2022

een ZOMERs ZOMERTERRAS

Bedankt voor alle helpende handen, voor het fijne samenzijn, voor de originele optredens en boeiende workshops, voor de zon,....jullie straalden! De Kriek op het zomerterras van 2022 zag er zo uit....Lees meer

20 juni 2022

Op dozenavontuur met Mister box

Vandaag gingen we op dozenavontuur met Mister Box.

Er was een koning met 3 prinsessen die heel graag wilden trouwen met een prins. Maar de koning wilde graag koning blijven, en zocht manieren om de prinsen weg te houden. Zou het hem lukken?Lees meer

20 juni 2022

Thema beroepen/ de bouwvakker

De afgelopen weken was juf Julie onze juf in de klas. Ze bracht allerlei leuke dingen mee naar de klas en toverde uiteindelijk onze klas om tot een echte bouwwerf.

In het begin waren er verschillende beroepen waar we uit konden kiezen. Het was al snel duidelijk dat we graag meer wilden weten over de bouwvakkers.

Zo gingen we op bezoek bij een werf en namen we een kijkje bij onze nieuwe school. Spannend!

Nadien gingen we aan de slag in de klas. We bouwden huizen en trappen, we hadden een doe het zelf winkel in de...Lees meer

14 juni 2022

Heerlijk genieten in het ABC huis

We gingen samen naar het ABC huis. Het was een dag vol nieuwe ideeën en inspiratie, echt een dag om op en top van te genieten.Lees meer