Voorleesproject

afbeelding van cindycolin

Wat een geweldig avontuur hebben we beleefd met ons voorleesproject! Samen hebben we een wereld van verhalen ontdekt, gelezen en zelfs gecreëerd.

Samen op reis in de wereld van verhalen

Het begon allemaal met onze fantastische ouders en medeleerlingen die de tijd namen om voor te lezen. We hebben samen gelachen, meegeleefd en zelfs soms een beetje gegriezeld met al die spannende verhalen. Elke dag was een nieuw avontuur, en we hebben samen zoveel geleerd.

Onze creatieve geesten aan het werk

Maar dat was nog niet alles! We werden geïnspireerd door al die verhalen, en we wilden onze eigen verhalen maken. Met wat hulp van onze juffen hebben we onze creatieve geesten aan het werk gezet. We hebben onze eigen avonturen bedacht, over prinsessen, piraten, dieren en nog veel meer.

Het magische prentenboek

Het hoogtepunt van ons project was het maken van ons eigen prentenboek. Samen hebben we nagedacht over het verhaal dat we wilden vertellen en de tekeningen die daarbij pasten. We hebben elk ons steentje bijgedragen en iets magisch gecreëerd dat we voor altijd zullen koesteren.

Dit was ons avontuur. Laten we nooit stoppen met lezen, schrijven en dromen, want in verhalen ligt de magie van de wereld verborgen.