Fakkeltocht

afbeelding van erikavandeplas

Geniet nog even mee van onze FAKKELTOCHT 2020 en het mooie filmpje!

Dank aan de vele helpende handen bij de fijne tocht door onze schoolbuurt en een geweldige vuurshow in het Josaphatpark!

Speciale dank aan alle artiesten (juf Cindy en juf Lieve en de kinderen van de onthaalklas en 1ste kleuterklas om geweldig op beeld te plakken, juf Maja, Jits, juf Astrid, juf Kim, juf Kathia en de kinderen van de 3de kleuterklas en het 1ste leerjaar, juf Yentl, juf Griet en juf Waltraut, kinderen en ouders voor het scanderen door de straten, de muzikanten van de band Melissa, Olivier en papa's Erik (Aodren) en Bruno (Lilly), Bas (papa van Arie) met een geweldig zot filmpje, Colette (mama Adrien, Eline, Maud en Célestine) en kinderen voor te lezen, Werner De Jonghe (JES VZW) voor de hele organisatie, de logistieke diensten van de gemeente Schaarbeek en de politie voor alles in goede banen te leiden.

En vooral dank je, Geraldine (mama van Aodren) met ingeschakelde hulp van o.a. oma, mama van Yahyah,... voor de organisatie van de superbe catering met heerlijke chocomelk en dank je Bas (papa van Arie) voor het filmen en de motage!

Jullie zijn geweldig!

Fakkeltocht 2020
animatiefilmpje Bas (papa Arie), Stop in de Daillylaan