Klimaatfabriek ouders

28 oktober 2020

ouders zoeken mee naar buddies voor de school!

NIEUWS OUDERWERKING

De ouderwerking van de Kriek dat zijn dit jaar: Sofie (mama Syl, 3lj en Karlijn, 6lj), Mirjam (mama Yonas, 3lj), Hedwig (mama Arie, 3KK), Aude (mama Roald, 3KK), Charlotte (mama Lily, 1lj), Cigdem (mama Tan, 1KK), juf Katelijn (6lj), juf Maja (3KK), juf Erika (Brede school). Je mag ons allemaal aanspreken voor onderstaande vragen.

We komen 1 keer per maand samen (live of online) om activiteiten te bespreken. Het verslag hiervan vind je in bijlage, maar hier alvast een paar belangrijke vragen voor iedereen!

Buddies...Lees meer

18 september 2020

de kriekkaravaan on tour!

De kriekkaravaan on tour!

Vallen en weer opstaan. Woensdag kregen we het verschrikkelijke bericht dat we uit het buurthuis moeten tegen maandag wegens een negatief brandweerverslag. Verdriet en woede waren ons deel. Vandaag gingen we vol goede moed aan het verhuizen. Het team van de Kriek bestaat uit buitengewoon sterke mensen met enorme veerkracht. Op onze weg kwamen de mensen van het buurthuis en de Paviljoeners ons spontaan helpen. Samen maken we school!

Lees meer

11 september 2020

Werfbezoek Grote Bosstraat - lovely day :-)

Ik ging vandaag op werfbezoek en zag dat er ondertussen veel, groot en zichtbaar werk wordt verricht. De afbraakwerken gaan nog door tijdens de maand september. In de volgende fase start men met de grondwerken. Ik polste bij de werfleider of we eens op bezoek mogen komen met ouders en kinderen voor een bezoek en een eerste steenlegging en een feest en hij zei: ja! :-) Wordt vervolgd.Lees meer

30 juni 2020

Bezoek Buurthuis met het toekomstige vijfde en zesde leerjaar

We bezochten vandaag met de leerlingen van het toekomstige vijfde en het zesde leerjaar hun lokalen in het buurthuis en we zagen dat het goed was!Lees meer

23 juni 2020

heropening lagere school vanaf donderdag 25 juni 2020

Beste ouders,

Het College van Burgemeester en Schepenen heeft zonet besloten dat de lagere school vanaf donderdag opnieuw kan ge open d worden.

De school werd volledig gedesinfecteerd op maandag en is klaar voor heropening. U kan een filmpje van de desinfectie bekijken via https://www.bruzz.be/onderwijs/nederlandstalige-gemeentescholen-schaarbeek-dicht-door-corona-2020-06-22

Geen veranderingen voor de kleuterschool : deze blijft ge open d én er is voor- en naschoolse opvang .

De lagere school heropent op donderdag:

- lessen van 9u tot 16u

- geen voor- en naschoolse opvang (het opvangpersoneel is in quarantaine)

- oudercontacten...Lees meer

09 juni 2020

LEVE Autorvrije straten in Schaarbeek voor onze fietsrij

Dagelijks rijden 20 kinderen samen met 4 ouders van gemeenteschool De Kriek met een fietsrij 's morgens om 8u30 en 's avonds om 16u tussen de Rogierlaan en de Navezstraat in Schaarbeek om naar school te gaan.De zone aan het Josaphatpark die verkeersvrij werd gemaakt, zorgt nu voor een extra veilige zone. We genieten hier van.

De leerlingen, ouders en school willen graag meer autovrije of autoluwe zones in Schaarbeek om veilig te wandelen en fietsen. Maar de aanpassingen aan de Azalealaan riskeren (door vele klachten) nu stop gezet te worden.

Steun ons vraag...Lees meer

05 juni 2020

stand van zaken bouw grote bosstraat

Beste ouders,

Ondanks de maatregelen rond covid 19 werd er verder gewerkt aan onze nieuwe school in de Grote Bosstraat. Hoewel de planning is aangepast, komt opening in september '22 niet in het gedrang. Kijk naar het filmpje voor toelichting bij de werken door schepen van Nederlandstalig onderwijs Adelheid Byttebier.

Lees meer

04 juni 2020

FIETSLESSEN voor OUDERS

We zijn gestart met fietslessen voor ouders. We leren fietsen, we leren op straat fietsen, zoeken de beste fietswegen in SChaarbeek, we leren fietsen met kinderen,....

Wil je graag meedoen? het kan! elke woensdag 13u30 - 15u30 in de navezstraat (lagere school) met juf Lara van PRO VELO

Meer info/inschrijven bij Erika 0490/522.006 (Brede school)Lees meer